Ρωμέλιος Ευάγγελος

 

kostas Κωνσταντίνος

 

Ρωμέλιος Ιωσήφ

 

Ρωμέλιου Αργυρώ

 

Ρωμέλιος Στυλιανός

 

Κριτικές

★★★★★

Σας ευχαριστουμε πολύ για το επαγγελματισμό σας την διακριτικότητα και τον σεβασμό που δείξατε στην πιο δύσκολη στιγμή της οικογένειά μας… Ανθρώπινη προσέγγιση, σπάνιο για την εποχή μας και άψογες υπηρεσίες … χίλια μπράβο!!!!

Maria Hioti

★★★★★

Εξαιρετικοί και πριν και κατά τη διάρκεια της τελετής (που να σημειωθεί ήταν σε πολύ μακρινό και δύσβατο μέρος) αλλά και μετά αφού τακτοποίησαν όλες τις διατυπώσεις . Συμπεριφορά και εμφάνιση άψογη. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα

ΑΝΘΟΥΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

★★★★★

Εξαιρετικό γραφείο. Σοβαροί, υπεύθυνοι και διακριτικοί. Πλεονέκτημα το γεγονός ότι και οι τρεις γιοι είναι στην επιχείρηση και μπορούν να εξυπηρετήσουν για ό,τι χρειαστεί. Επιπλέον, μπορούν να διεκπεραιώσουν με ευχέρεια (ή να σας κατατοπίσουν για) την γραφειοκρατία που ακολουθεί. Πολύ καλοί γνώστες των σχετικών θεμάτων.

Georgia X

★★★★★

Το αγαπημένο μου πρόσωπο επέλεξε την αποτέφρωση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το γραφείο του Βλάχου Κωνσταντίνου. Από την πρώτη μου επίσκεψη με κέρδισε με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του. Η καθοδήγηση ήταν σαφής και πλήρης μέχρι την ημέρα της αποτέφρωσης. Ως εκ τούτου, προτείνω το γραφείο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

banisg4

★★★★★

Σε μια δύσκολη στιγμή όπως ο θάνατος είχαμε την τύχη να επιλέξουμε ένα γραφείο που πέρα από τον επαγγελματισμό του μας βοήθησε και σε όλη την διαδικασία και μας κατεύθυνε. Εξαιρετικές παροχές και καλοί άνθρωποι. Τους ευχαριστούμε πολύ και δε θα μπορούσαμε να μείνουμε πιο ευχαριστημένοι!

Χριστίνα Λεωνιδα

★★★★★

Μπορώ να πω ότι είναι άψογοι, πρώτα σαν άνθρωποι κι έπειτα σαν επαγγελματίες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι αποζητουμε την ανθρώπινη πλευρά το οποίο πραγματικά διαθέτετε. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Katerina Zompou